Sponsorkliks

Met SponsorKliks kun je een financiële bijdrage leveren aan Camus, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Camus ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee.
Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Camus.
En nogmaals, het kost je niets extra! 

Zorg er voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Camus. Voor jou een kleine moeite, voor Camus zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de links in deze pagina of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Geef in de zoekbalk aan dat je Camus wilt sponsoren en klik vervolgens op het logo van de te bezoeken winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie wordt gestort op de bankrekening van Camus. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol een commissie uit en profiteert Camus hier direct van!

Je blijft anoniem.
Noch SponsorKliks, noch Camus weet wie wat besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Camus is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij een webwinkel doet, levert Camus niets op. 

Bezoek de SponsorKlikspagina van Camus, je zult verstand staan hoeveel bedrijven zich hebben aangemeld. Zelfs het vullen van jouw koelkast kan online via bijvoorbeeld PLUS en JUMBO en levert Camus inkomsten.

Sponsor Camus gratis!
Koopt u wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst www.sponsorkliks.com te bezoeken.
U betaalt hetzelfde en Camus ontvangt een commissie bij elke transactie via  www.sponsorkliks.com.
U sponsort dus gratis!